Per què nosaltres

AdobeStock 294520660

Per què  nosaltres

El Grup Assegurador de Creand Group, que es va fundar l’any 1996 amb Creand Assegurances, és el Grup Assegurador de referència al Principat, per la varietat de productes i serveis, a través de diverses empreses, on hi predominen les aliances amb socis estratègics que consoliden la nostra posició al mercat andorrà i internacional, i ens faciliten continuar creixent de manera sostinguda. Actualment està integrat per vuit empreses diferents i un equip de professionals que formen part del grup assegurador i que ens permeten donar un servei de primera qualitat. 

Vida:

No Vida:

Consultoría de Riscos:

El fet que Creand Estalvi formi part del grup Creand Crèdit Andorrà proporciona solvència, reputació i una filosofia de servei. D’altra banda, Creand Estalvi és una companyia cent per cent andorrana i coneixedora de la realitat i les necessitats del país. Això permet prendre les decisions a Andorra i per a Andorra. Ser d’aquí permet oferir preus ajustats i un tracte personalitzat, acompanyant el client en tot el seu cicle vital.

Creand Estalvi ofereix als clients els millors productes amb les millors prestacions, rapidesa en les gestions i un tracte i una atenció preferents. Amb productes d’estalvi ajustats a les necessitats de cadascú, ja siguin particulars, autònoms o empreses, i adaptats a l’edat de cada client. Innovem constantment i ens anticipem a l’hora de crear nous productes. Un altre dels valors afegits per als clients és la màxima cura de tot l’equip a l’hora de gestionar el servei i els tràmits a fer un cop contractada qualsevol assegurança; un tracte en el qual es prioritza la sensibilitat, l’agilitat i la rapidesa.

 

Els números ens avalen

COMPANYIA LÍDER EN ESTALVI A ANDORRA

ANYS D’EXPERIÈNCIA

EMPATIA I PROXIMITAT

(amb 17 punts de venda)