Creand Pla Jubilació Dinàmic

El Creand Pla Jubilació Dinàmic adapta la seva inversió depenent de l’edat del prenedor per obtenir la millor combinació rendibilitat-risc del capital invertit.

pr CreditJubilacioAsseguratDinamic

00 Caracteristicas documento2 line green

Característiques

El Creand Pla Jubilació Dinàmic està pensat per a persones que volen estalviar pensant a obtenir el millor rendiment possible de les aportacions que han fet al llarg de la seva vida laboral. D’aquesta manera, com més s’apropa l’assegurat a la jubilació, més redueix el producte la inversió en renda variable.

00 Avantatges document line green

Avantatges

00 rescats exchange line green

Rescats

En cas de rescat, estarà subjecte a penalització fins a 5 anys abans de la data de jubilació:

00 venciments time line green

Venciments

En arribar al venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic. Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda vitalícia durant un nombre determinat d’anys o fins a la defunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriors.

00 venciments time line green

Venciments

En arribar al venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic. Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda vitalícia durant un nombre determinat d’anys o fins a la defunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriorsdefunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriors.

00 informacion

Preguntes freqüents

Si tens dubtes sobre els nostres productes, pots consultar el recull de preguntes habituals que hi ha disponible en aquest apartat.

Proyecto nuevo 1

Calcula la teva jubilació

Vols saber quins ingressos podràs gaudir el dia de la teva jubilació?

 
En tres senzills passos pots saber què et manca per arribar al nivell d’ingressos desitjats per a la jubilació i obtenir un informe personalitzat de la simulació i dels nostres productes d’estalvi.